fbpx

FÅ RABAT PÅ MØBLER OG INTERIØR

Pift dit hjem op med nye møbler og boligtilbehør til gode priser

En af fordelene ved at benytte vores service er, at vi tilbyder 20 % rabat på de fleste danske møbel og interiør brands.

NOGLE AF DE BRANDS DU FÅR 20% RABAT PÅ:

Efter mange år i branchen har jeg opbygget nogle gode og stærke relationer til forskellige samarbejdspartnere. Alt fra sofaer og belysning til costumemade snedkerløsninger, gardiner og maling guider jeg indenfor.

Ud over at vi finder produkterne, sørger vi også for at bestille alle varerne hjem til dig. Vi guider dig hele vejen og sørger for at gøre det så nemt for dig som muligt.

&Drape

&Drape skaber stemning i private, professionelle, offentlige rum med skræddersyede gardiner.

For & drape er gardiner meget mere end blot funktion. De rette gardiner i den helt perfekte kvalitet og nuance kan skabe en ønsket stemning og følelse, komplementere forskellige facetter af personlighed og reflektere det smukke dagslys i et rum.

&Drape’s koncept gør det enkelt for dig at få smukke skræddersyede gardiner. Vi har nøje udvalgt vores gardinkollektion med fokus på æstetik og kvalitet. Alle vores gardiner syes efter dine mål, så de passer perfekt til dine vinduer og rum.

File under pop 

Josephine Akvama Hoffmeyer står i spidsen for den danske designvirksomhed File under pop. De producerer unikke håndlavede keramiske fliser, smuk kvalitets maling til vægge, gulve og lofter samt de flotteste lavasten som er uddrevet fra det aktive vulkanbjerg Mount Etna på Sicilien. Deres vision er at skabe anderledes og nye rum ved at beklæde dets flader med smukke farver og unikke fliser.

CPH WOOD

Cph wood har gennem en årrække videreført de gamle håndværksmæssige traditioner, hvor kvalitet af det færdige produkt er i centrum. Cph wood måler deres succes i kundernes tilfredshed, og derfor stiller de sig til rådighed i de tidlige stadier af projektet. Alt sammen til gavn for deres kunder – så deres idéer og drømme vækkes til livs gennem et godt solidt håndværk

Brdr. Friis

Stolt møbelleverandør til danske kunder & virksomheder. En tæt samarbejdspartner som leverer direkte til mine kunder. God service og professionel håndtering.

Luxo living

En af danmarks største online shops indenfor bolig & møbler. Stort udvalg, god service og hurtig levering.